Gourmando, Ozolaine, Augšlīgatne, Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija

Gourmando

Gourmando ir īpaša vieta garšām, kas runā par sajūtām un piedzīvojumiem. Mājas īpašnieks ir uzņēmējs un šovpavārs Elmārs Tannis, kurš šeit saimnieko kopā ar savu sievu Ilonu Tanni. Elmārs šajā īpašumā redzēja iespējas, potenciālu, un izaicinājumu, kā rezultātā tapa lieliska vieta svētkiem. Pateicoties atmosfēras meistara Elmāra personībai, kopējā vietas sajūta ir garšīga, dizainā ir jūtamas krāsas, smaržas un sajūtas, radot gaumīgu vietu kur būt. Šobrīd mājā virmo viesmīlība un siltums, kas tiek nodots ikvienam viesim!

Piedzīvo neaizmirstamus mirkļus un sajūtas kopā ar mums! Gourmando ir lieliska vieta kā dārza ballītēm draugu lokā, tā korporatīviem pasākumiem.
Labiekārtotajā teritorijā atrodas omulīgs šķūnis ar lielisku terasi, ozolu parks, bērzu birze, kā arī plašs dārzs, kur iespējams uzņemt līdz pat 150 viesu.
Māja ir iekārtota tā, lai viesiem būtu iespēja baudīt atvērtā tipa virtuves studiju, un gaumīgi izveidoto viesu istabu, kuras šarms slēpjas restaurētajā kamīnā, kā arī mūsdienīgi iekārtotajā dizainā. Iekštelpās ir iespējams uzņemt no 2 personām privātās vakariņās, līdz 50 viesu mājas ballītes, brīvi apdzīvojot abus mājas stāvus.
Gourmando ir atvērta pasākumu vieta Taviem svētkiem!

Tikai ar iepriekšēju rezervāciju.

Lasīt tālāk... Aizvērt

Āra terase
Izbraukuma ēdināšana
Svinību telpas

Draudzīgs ģimenēm ar bērniem

Uzzini par jaunumiem pirmais!

Pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā un esi pirmais, kas uzzina par aktualitātēm un labākajiem piedāvājumiem.