Restorānu nedēļa "Kultūra šķīvī"

Pavasara Restorānu nedēļa atgriežas! Šogad, no 7.-13. aprīlim, iedvesmojoties no Cēsu kā Latvijas kultūras galvaspilsētas vadmotīva “Kultūra galvās, pilīs, sētās”, aicinām baudīt kultūru arī šķīvī!

Kad kultūra piepilda pilsētas ielas, tā ienāk arī restorānos! Šogad 11 restorāni visā novadā radīs īpašus gastronomiskus piedāvājumus, kas caur garšām atspoguļos vietējās tradīcijas, stāstus un meistarību.

Pavasara Restorānu nedēļas dalībnieki

Restorānu ēdienkartes tiks publicētas drīzumā. Tikmēr aicinām iepazīties ar šīs Restorānu nedēļas dalībniekiem.

  • Annas Design Hotel & SPA
    Annas, Zaubes pagasts
    Tālrunis rezervācijai: +371 67722288
  • H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns
    Rīgas iela 15, Cēsis 
    Tālrunis rezervācijai: +371 24771771
  • Jāņoga
    Valmieras iela 21a, Cēsis
    Tālrunis rezervācijai: +371 28309298
  • Kārļamuiža
    Kārļi, Drabešu pagasts
    Mājaslapa rezervācijai: karlamuiza.lv
  • KEST
    Valmieras iela 1, Cēsis
    Mājaslapa rezervācijai: www.kest.lv
  • Mango Sky Lounge
    Koncertzāle ”Cēsis” Raunas iela 12, Cēsis 
    Tālrunis rezervācijai: +371 23000210
  • Pavāru māja
    “Pavāru māja Līgatnē”, Pilsoņu iela 2, Līgatne 
    Mājaslapa rezervācijai: www.pavarumaja.lv
  • Restorāns 1815
    Spriņģu iela 1, Līgatne
    Tālrunis rezervācijai: +371 27222555
  • Ungurmuiža
    Ungurmuiža, Raiskuma pagasts
    Tālrunis rezervācijai: +371 22007332
  • Villa Santa
    Gaujas iela 88, Cēsis 
    Tālrunis rezervācijai: +371 64177177
  • Restorāns “Tigra”
    Veidenbauma iela 2, Priekuļi
    Tālrunis rezervācijai: +371 25414499

Katra restorāna ēdienkartes stāstīs vietējo garšu stāstus – no senām tradīcijām līdz mūsdienīgam skatījumam. Šī būs nedēļa, kurā baudīt ne tikai izcilu ēdienu, bet arī stāstu, kas tajā ielikts.

*Visi šīs Restorānu nedēļas “Kultūra šķīvī” vizuālo materiālu attēli ir veidoti ar MI palīdzību.

Uz tikšanos Cēsu novadā!

Ievietošanas datums: 07.03.2025

Uzzini par jaunumiem pirmais!

Pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā un esi pirmais, kas uzzina par aktualitātēm un labākajiem piedāvājumiem.