Pavāru māja Līgatnē
Prestižā Michelin ceļveža atzītais un ar Zaļo zvaigzni par Ilgtspējīgu saimniekošanu apbalvotais restorāns “Pavāru māja Līgatnē” ir vieta ārpus pilsētas, kur nesteidzīgi būt kopā ar tuvajiem un piedzīvot reģiona spilgtākās sezonas garšas.
Restorāna saimnieks Ēriks Dreibants un šefpavārs Juris Dukaļskis, veidojot ēdienkarti, īpašu vērību velta produktu izcelsmei, cieši sadarbojoties ar vietējiem zemniekiem, ražotājiem un amatniekiem, Slow Food filozofijai un ēdina pagatavošanai pēc “no deguna līdz astei” principa.
Šī ir vieta, kur dzimt labam ēdienam, piedzīvojumam un pieredzei. Te top notikumi un projekti. Te kopā darbojas aizrautīgi pavāri ar zemniekiem, dabas zinātājiem un meistariem, lai izzinātu un atklātu mūsu reģionam unikālas garšas un pieredzi. Šo ideju Ēriks Dreibants iemitinājis bijušajā Līgatnes Dzemdību namā “Wilhelma” (1901.g).