Raunas iela 12-1, Cēsis, Cēsu pilsēta, Cēsu novads, Latvija

Koncertzāle CĒSIS

Latvijas vidienē, skaistajās, dabas un viduslaiku elpas apdvestajās Cēsīs atrodas mājvieta mūzikai un mākslai – Koncertzāle CĒSIS. Vieta, kur kultūra, māksla, arhitektūra un vēsture savstarpējā dialogā satiekas ar cilvēku emocijām, pārdzīvojumiem un spēju klausīties, redzēt vairāk. Visdažādākajās mūzikas un mākslas formās apmeklētājs tiek rosināts domāt, izzināt, līdzpārdzīvot, just un ārpus ikdienišķā gūt jaunas emocijas un jaunu enerģiju.

Koncertzāles mākslinieciskā programma un tās saturs ietver visdažādākos mākslas virzienus – simfoniskās, kamermūzikas, džeza un laikmetīgās mūzikas koncertus, operas, baleta un dramatiskā teātra izrādes, multimediālus, starpžanru mākslas projektus, kino programmas un vizuālās mākslas izstādes.

Koncertzāles viesi tiek sagaidīti ar izmeklētu, augstvērtīgu un daudzveidīgu profesionālās mākslas programmu, kas ļauj atklāt koncertzāles lielisko, koka interjera radītu īpašo akustiku un dod iespēju apmeklētājiem sekot līdz jaunākajām mākslas tendencēm pasaulē.

Koncertzālē ir Lielā zāle ar 800 skatītāju vietām, Kamerzāle un Ērģeļzāle ar 100 – 120 vietām, izstāžu zāle un kino zāle.

Lasīt tālāk... Aizvērt
5% atlaides biļetēm:
  •  uz pasākumiem Lielajā zālē;*
  • kino “Cēsis” seansiem.
*Ja organizators ir Vidzemes koncertzāle “Cēsis”.

Pirmdiena: 12:00-18:00 Otrdiena: 12:00-18:00 Trešdiena: 12:00-18:00 Ceturtdiena: 12:00-18:00 Piektdiena: 12:00-18:00 Sestdiena: 12:00-16:00 Svētdiena: 12:00-16:00

Norēķini ar bankas karti
Sanāksmju un semināru telpas

Pieejams cilvēkiem ar invaliditāti

Uzzini par jaunumiem pirmais!

Pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā un esi pirmais, kas uzzina par aktualitātēm un labākajiem piedāvājumiem.