78P9+PX Cēsis, Cēsu pilsēta, Cēsu novads, Latvija

OH DEER Holiday House

Biļetes
80€
Pieaugušie 80€

“OH DEER” ir mājīga un stilīga brīvdienu māja, kas atrodas dabiskā vidē tikai pāris km attālumā no Cēsīm, piedāvājot ideālu atpūtu dabas mīļotājiem un mierpilnas atmosfēras cienītājiem.
Māju ieskauj meži un pļava, kas padara to par lielisku vietu, lai baudītu dabas skaistumu visa gada garumā.

Naktsmītnē ir rūpīgi pārdomāts interjers, kurā apvienots modernais ar dabas elementiem. Šeit atradīsiet dzīvojamo zonu ar lieliem logiem, kas ielaiž daudz dabiskās gaismas un piedāvā skatu uz apkārtējo ainavu.

Virtuve ir pilnībā aprīkota ar visām nepieciešamajām ērtībām, lai pagatavotu gardas maltītes, ko varat baudīt gan iekštelpās, gan āra terasē, kas pavērsta uz dienvidu pusi. Viesu rīcībā būs plīts virsma, ledusskapis, mikroviļņu krāsns, kapsulu kafijas automāts, kā arī kafija, tēja, cukurs, sāls, eļļa un garšvielas. Atvērtā tipa iekštelpu plānojums nodrošina komfortu gan pāriem, gan ģimenēm līdz 4 personām.

Viesu rīcībā naktsmītnē izvietots kvalitatīvs bezvadu skaļrunis, Smart TV, galda spēles, grāmatas, pledi, āra šūpuļkrēsli un atpūtas zviļņi. Par komfortu rūpēsies gaisa kondicionieris vasarā un apsilde ziemā.

Āra teritorijā pieejams grils un ugunskura vieta, kur varat pavadīt vakarus, baudot maltītes svaigā gaisā un vērojot zvaigžņotās debesis. Ja paveiksies, varēsiet ieraudzīt pat stirnas, lapsas, vai zaķus kas agros rītos un krēslas stundās ganās naktsmītnes tuvumā.

Par papildus samaksu viesi var izmantot saunu, kas piedāvā nesteidzīgu relaksāciju, kā arī modernu hidromasāžas kublu, kas automātiski uzturēs 38 grādu ūdens temperatūru.

Apkārtnē ir daudz iespēju aktīvai atpūtai – pārgājieni, velobraucieni, slēpošana ziemā vai peldēšanās tuvējās apkārtnes ezeros. OH DEER Holiday House ir arī lielisks sākumpunkts, lai izpētītu Cēsu pilsētu, kultūras pasākumus un apmeklētu vēsturiskos objektus.

OH DEER Holiday House ir vieta, kur varat aizbēgt no pilsētas trokšņa un steigas, lai atgūtu enerģiju un baudītu kvalitatīvu laiku ar tuvajiem cilvēkiem.

Lasīt tālāk... Aizvērt

Bezmaksas autostāvvieta
SPA, sauna, pirts

Draudzīgs ģimenēm ar bērniem

Uzzini par jaunumiem pirmais!

Pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā un esi pirmais, kas uzzina par aktualitātēm un labākajiem piedāvājumiem.